Příspěvky

Zobrazují se příspěvky z březen, 2022
Obrázek
  BERUŠKY V informatice děti s paní učitelkou Gvuzdovou vyzkoušely, jak fungují robotické berušky. Na podložce si připravily plán cesty, který potom na berušce naprogramovaly. Správnost si ověřily tak, že beruška danou trasu projela správně. Podle toho, co mi děti řekly, se jim tato práce líbila a už se těší, až si to zase někdy vyzkouší.
Obrázek
Dnes na naší škole proběhlo školní kolo recitační soutěže. Do této soutěže jsme v třídním kole vybrali čtyři žáky naší třídy:  Kristiána Siváka s básní Rozhovor. Matyáše Žigu s básní Zabijačka v Kotěhůlkách. Sáru Frúhaufovou s básní Jarmareční píseň na počest prvních vzduchoplavců. Anetu Pohlodkovou s básní Rozhovor. Soutěžilo se ve dvou kategoriích, I. a II. třída a III., IV. a V. třída. V naší kategorii se podařilo Anetě získat 3. místo a Matyášovi 1. místo. Oběma dětem moooooc gratulujeme.👏
Obrázek
 Již víc než měsíc probíráme v přírodovědě LIDSKÉ TĚLO. Děti toto téma moc baví, zvlášť, když u toho používáme různé pomůcky. Například kosti jsme se učili s pomocí kostry, kterou jsme nazvali "Oskar" a vnitřní orgány zase s gumovou figurínou. Také vždy sledujeme zajímavá videa, kde se děti dozví spoustu nových věcí.